сряда, 10 ноември 2010 г.

Конференция за инвестиционни проекти и устойчиво развитие BalREc

На 12 ноември в хотел Кемпински хотел Зографски в София ще се проведе конференцията за инвестиционни проекти и устойчиво развитие BalREc.
Идва ли дълго очакваното размразяване на инвестициите? Конференцията BalREc трябва да провери отговора на този въпрос в различните области на реализиране на инвестиционни проекти: промишлени предприятия и логистични центрове, офиси и бизнес паркове, търговски центрове, жилища и курорти.
Докато икономиката бавно се изправя на крака, подкрепена от нарастване на промишленото производство и износа, потреблението и инвестициите продължават да дърпат надолу растежа. Посетителите на BalREc ще имат възможност да получат от първо лице отговори на въпросите:
- Каква е визията на държавата за развитието на икономиката и ще могат ли големите инфраструктурни проекти да бъдат двигател за растеж?
- Каква роля трябва да изиграе банковият сектор за постигането на устойчив икономически ръст?
- Пазарни тенденции 2010: жилищни, офисни, търговски и индустриални проекти. Стабилизиране на дъното или начало на възстановяване?
- Как частните проекти могат да подобрят взаимодействието си с публичните инвестиции в инфраструктура, така че градовете да спечелят от по-качествена градска среда, обществени пространства и да привлекат нови инвеститори?
*
Основните панели на конференцията ще бъдат:
1. Икономическа перспектива за 2011 г., развитие на регионите в България, преки чуждестранни инвестиции и инвестиционен климат.
2. Нови територии за икономически растеж.
3. Офиси: въпросът е в разходите.
4. Моловете: новите площади.
5. Жилищен пазар 2010
6. Мисия (не)възможна: финансиране на недвижими имоти. Предприемачи в трудни времена.
7. Ваканционните имоти: пазар на недвижима собственост, на дестинации или на услуги?

Източник: http://stroitelstvo.info/ , http://www.investor.bg/